TÄRKEÄ TIEDOTE KOSKIEN NEUVOTTELUPÄIVIÄ

Vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi Huumetyöläisten neuvottelupäivät siirtyvät alkukesään 2021. Tiedotamme tarkemmasta aikataulusta ja ilmoittautumisohjeista myöhemmin. Kannattaa kuitenkin pysyä kuulolla, sillä asiantuntijavieraamme Outi Hietala ja Mai Peltoniemi antavat esimakua puheenvuoroistaan Steryn sivuilla jo tänä keväänä!

TAPAHTUMAN ESITTELY

Huumetyöläisten neuvottelupäivät

Huumetyöläisten neuvottelupäivät on valtakunnallinen riippuvuusalan ilmiöihin keskittyvä tapahtuma, jonka kantavana teemana on ajankohtaisten aiheiden käsittely yhteisöhoidon ja yhteisöllisyyden näkökulmasta. Neuvottelupäivien tavaramerkiksi on 20 vuoden aikana muodostunut laadukas, usein kansainvälinen puhujakaarti sekä inspiroiva ilmapiiri.

20. kertaa järjestettävillä Huumetyöläisten neuvottelupäivillä kuullaan tänä vuonna kahta kotimaista alan huippua, kun yhteisöhoidon ja traumaorientoituneen työotteen asiantuntija Mai Peltoniemi sekä yhteiskehittämisen kärkinimi, tutkija Outi Hietala toimivat päivän puhujina. Tervetuloa inspiroitumaan, verkostoitumaan ja avartamaan näkökulmia!

Mai Peltoniemi on sosionomi YAMK, kokemustutkija ja yhteisövalmentaja, jonka erityisalaa ovat mm. riippuvuus ja siitä toipuminen, yhteisöllisyys sekä trauma ja dissosiaatio. Traumainformoidussa päihdetyössä päihteidenkäyttö nähdään oireena muista vakavammista ongelmista, kuten esimerkiksi lapsuudenaikaisista haitallisista kokemuksista.

Outi Hietala (VTT, työnohjaaja) on yhteiskehittämisen asiantuntija erityisesti päihde- ja mielenterveyskuntoutujien kokemusasiantuntijuuden ja sosiaalisen kuntoutuksen saralla. Yhteiskehittämisessä asiakkaan rooli muuttuu avun saajasta osalliseksi, vastavuoroiseksi toimijaksi yhteistyössä ammattilaisen kanssa. Outi pyrkii murtamaan kuntoutujiin liittyviä ennakkoluuloja ja luomaan uusia tapoja toimia yhdessä.

TAPAHTUMAN TIEDOT

Kartta

AIKAPerjantai 5.6.2020 klo 8.30-15.30 (sitovat ilmoittautumiset 27.5.2020 mennessä)

PAIKKALapinlahden lähteen auditorio, Lapinlahdenpolku 8, 00180 Helsinki

HINTA120€ / osallistuja, Steryn jäseniltä 100€. Hinta sisältää aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaan.

JÄRJESTÄJÄTSuomen terapeuttisten yhteisöjen ystävät STERY ry, A-Kiltojen Liitto ry, Kalliola Oy, Evipro Oy, Suoja-Pirtti ry, VAK ry

 

OHJELMA PE 5.6.2020

8.30 Aamukahvi ja ilmoittautuminen
9.00 Mai Peltoniemi: Traumaosaaminen osana päihdetyötä
11.00 Lounas
11.45 “Hepolle kenkää”-palkinnon julkistaminen
12.15 Outi Hietala: Asiakkaan ääni mukaan hoidon kehittämiseen – miksi ja miten käynnistää yhteiskehittämistä?
13.15 Kahvitauko
13.45 Työpajatyöskentelyä
14.45 Yhteenveto ja päivän lopetus

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen on suljettu.

JÄRJESTÄJÄT

Vie ylös