IMG_20190603_124255_resized_20190604_015854153.jpg

Terveiset Huumetyöläisten neuvottelupäiviltä 2019

Stery ry järjesti tänä vuonna jo 19. Huumetyöläisten neuvottelupäivät.

Huumetyöläisten neuvottelupäivät on valtakunnallinen riippuvuusalan ilmiöihin keskittyvä tapahtuma, jonka kantavana teemana on ajankohtaisten aiheiden käsittely yhteisöhoidon ja yhteisöllisyyden näkökulmasta. 

Tämän vuoden neuvottelupäivät pidettiin Suomen Diakoniaopiston auditoriossa 2.6.2019. Vuonna 2019 päivän puhujana toimi legendaarinen George de Leon, joka piti luennon aiheesta toipuminen ja motivaatio. 

Tapahtuman kuvia

Hepolle kenkää-palkinto

Hepolle kenkää – palkinto jaettiin 12. kerran ansioituneelle huumetyötä tekevälle henkilölle. Tänä vuonna se meni valtiotieteen lisensiaatti, sosiaalityöntekijä Hannele Tainiolle.

Hannele-Tainio-e1559831150169-1024x1024.jpg
Hannele Tainio

Monet tuntevat hänet eritysesti päihdetyön opettajana, ohjaajana ja tutoropettajana. Hän on ollut luomassa ja toteuttamassa Päihdetyön ammattitutkintoa sekä toiminut  lukuisten sosionomien opinnäytetöiden kannustavana ohjaajana ja  opiskelijoiden rinnallakulkijana. Kaikissa opetustehtävissä keskeinen sisältö on hänellä ollut päihdetyön opetus.

Illan jamit

Videolla George de Leon (saksofoni), Claes Andersson (piano), Reiska Laine (rummut), Pentti Mutikainen (basso).

Eilisen XIX Huumetyöläisten neuvottelupäivän kruunasi päivän puhuja Prof. George de Leon soittamalla saksofonia Claes Andersson Trion kanssa. Herrat löysivät yhteisen sävelen myös yhteisöhoidosta – Suomen ensimmäinen psykiatrinen yhteisöhoito v. 1970 oli Claesin käsialaa Veikkolassa.

George de Leon on paitsi toipumisen, terapeuttisen yhteisöhoidon ja niiden tutkimuksen asiantuntija, hän on myös jazzmuusikko ja soitti iltajameissa Storyvillen terassilla Claes Andersson Trion kanssa jo kolmatta kertaa:

Kiitos kaikille osallistujille ja mukavaa kesää! Nähdään taas ensi vuonna!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Vie ylös